Elin Linnéa Berlin

En riktig vårdag i januari

Hejsan allihopa, hoppas att ni mår bra?

Med mig är det helt okej, ganska trött, seg i huvudet och en förkylning som kommer och går. I måndags så började jag på förskollärarprogrammet och jag tror att jag faktiskt har hittat rätt! Idag och igår så har jag varit ”ledig”, jag har inte haft lärarledda föreläsningar, imorgon har jag en föreläsning kl. 8:15. Jag ska läsa igenom min kurslitteratur samt skriva ner lite stödanteckningar inför morgondagens föreläsning.

Jag kommer inte riktigt ihåg senast jag skrev här men i varje fall så fick vi svar på Stigs obduktion förra veckan, vilket var riktigt skönt. Nu vet vi varför allting slutade som det gjorde. Det skall göras en utförligare utredning. Förhoppningvis får vi reda på orsaken, jag hoppas att det inte är ärfligt eller genetiskt men vi har orsaken till varför han inte kunde överleva, det skulle vara ännu bättre om vi får orsaken till varför det uppkom men det är inte sagt. Vi vet i varje fall att läkarna och genetikerna gör allt dem kan.

Nu skall jag sätta mig ner och läsa igenom kursmaterial inför imorgon. Ni får ha det så jättebra och så hörs vi snart igen!

Kram 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats