Elin Linnéa Berlin

Snytpapperet, kaffe + huvudvärk

Hejsan allihopa!

Hur har er måndag varit hittills? Min har varit helt okej, min inbitna förkylning verkar inte vilja släppa taget, så typiskt! Jag antar dock att det beror på att en del av all stress har släppt och så bryter förkylningen ut. Så min måndag består utav snytpapper, kaffe och huvudvärk. Jag har dock fått lite städning och sortering gjort idag, skulle vilja bli klar med sovrummet men jag måste ta och samla lite ork först, haha.

Vad har ni haft för er idag?

Ville bara kika in och säga ett litet hej. Nu ska jag dricka upp kaffet och försöka samla kraft att dra fram dammsugaren, haha. Vi hörs snart igen!

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats